Om os

GTI-Tune er en svømmeafdeling under Tune IF, Hovedforening. Hovedforeningen har sine rødder helt tilbage til 1924, mens Svømmeafdelingen så dagens lys i efteråret 1977. Hermed var man klar til at sende de første medlemmer i vandet ifm åbeningen af den nye moderne svømmehal i Greve i foråret 1978. Hallen som i dag fortsat står som en af de flotteste og bedste haller i Danmark.

Tune by er en lille enklave i Greve kommune med mere end 5.000 indbyggere, og den er i hastig vækst. Mange børnefamilier finder nemlig livet "på landet" og samtidig tæt på byen meget attraktiv. Hjertet i byen er uomtvisteligt Tune IF som tilbyder en bred vifte af aktiviteter - herunder svømning. Og i 2018 blev stoltheden styrket, da Tune IF ved en stor fejring i Helsingør blev kåret som Danmarks Fantastiske Fælleskab

Så velkommen til fællesskabet - velkommen til svømmeklubben GTI-Tune

 "Klubben i Tune - Vandet i Greve"

Vi skal være en klub, som er kendt og respekteret i nærområdet. Vi vil:

  • være den bedste svømmeskole i Greve kommune
  • være den største svømmeskole i Greve kommune
  • udbyde et svømmetilbud, som vil medvirke til, at børn og unge i kommunen kan lære de grundlæggende færdigheder ved svømning, således at trenden i Danmark med, at en større og større andel af de unge ikke kan svømme bliver vendt (godt hver 5. barn i Danmark kan ikke svømme).