Konkurrencesvømning

Delfinholdet er et suppleringshold til Øvede, som giver svømmere mulighed for at blive endnu dygtigere. Her tænkes ikke på at svømme hurtigere, men i højere grad at de bliver bedre til svømmeteknik og generelle færdigheder i vand. Bevægelse i vand er prioriteret meget højt såsom kolbøtter, rotationer, bevægelsesbevidsthed ligesom glæde ved vandet er en nødvendig forudsætning for at blive en dygtig svømmer. Samtidig er der selvfølgelig en masse udfordrende opgaver, lege og en masse andet sjov.

Holdet deltager i en række (ca 4) uofficielle stævner i løbet af sæsonen. Her gælder det ikke om at komme først, men om at få afprøvet sine færdigheder i et trygt miljø, sammen med en masse andre børn. Udfordringerne kan fx. være forhindringsbane, holdkapper eller mere traditionel svømning over korte distancer. Hvert stævne har en varighed på ca 1-2 timer.

På Delfinholdet betyder et stærkt socialt sammenhold meget. Derfor laver vi en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, blandt andet julehygge, fastelavnsarrangement og til sidst I sæsonen har vi fællesspisning, hvor svømmerne tager deres familier med.

Til træningerne gør vi ligeledes meget ud af, at svømmerne får et godt sammenhold. Dette gør vi ved, at alle på holdet lærer hinanden at kende og vi prioriterer holdøvelser.

Formålet med delfinholdet er altså at skabe fed ramme for børnene hvor læring er på turbo, sammenholdet opstår og de får lyst til at udforske endnu mere svømning, enten på konkurrence niveau eller på ungdomsholdene. Delfinholdet er derfor et hold man kun svømmer på i én sæson.

Husk at du kun kan tilmelde dig Delfinholdet, hvis du også er tilmeldt et Øvede hold.

Bemærk at der kan ske ændringer i træningstiderne når sommerplanen træder i kraft 1. maj.